Om Phyris
Phyris logo
PSomihyris

Filosofien bak Phyris

Du er unik - Phyris også!

Våre ønsker og personlige behov til perfekt hudpleie er forskjellig fra person til person.

Phyris har effektive produkter for enhver hudtype og hudproblem.


PHYRIS  produkter er tilpasset dine individuelle behov, huden din og hva du foretrekker.

De tilbyr den perfekte pleie hvor enn du er i livet, med høy-effektive ingredienser og produkter med den beste toleranse for huden.Mer effektiv pleie med 3-fase konsept 

PHYRIS 3-fase pleie konsept utklasser tradisjonelle pleie metoder. Med Phyris 3-fase konsept tilbyr vi beste hudpleie-resultat for enhver hudtype og ethvert behov. Phyris produkter styrker huden, virker regenererende, fuktighetsgivende og forfriskende, løser hudproblemer og virker beroligende.  Den patenterte Fase 2- aktiveringsfasen kalt SOMI (selve hjertet i phyris) spiller en stor rolle. Fase 2 øker hudens toleranse og effekten av påfølgende pleie med over 30%.Premium Quality


Forskere, ledende hudspesialister og erfarne hudpleie- utviklere har satt ny standard ved å arbeide tett sammen. Den høyteknologiske produksjon av de eksklusive formuleringene er laget etter samme strenge regler som for farmasøytiske produkter. Naturlige ingredienser er foretrukket. PHYRIS er en klasse for seg selv med høyeste premium kvalitet - laget i Tyskland.


Effektiviteten og toleransen for alle PHYRIS produkter kontrolleres jevnlig med frivillige testpersoner under medisinsk tilsyn.

Dyreforsøk er selvsagt en no-go.

Et internasjonalt nettverk av de fleste innovative laboratorier har blitt samlet for å sikre at PHYRIS alltid er up-to-date, og kan tilby den nyeste teknologien i hudpleie til kunder over hele verden.Service

Kompetanse betyr ikke bare vellykket forskning og utvikling, men også servicepakken som tilbys av merkevaren. Høy-klassifiserte hudpleieprodukter, pluss god service gitt av profesjonelle fagfolk i klinikkene - det er det krevende kunder forventer. PHYRIS er ikke tilgjengelig i massemarkedet, men kun i klinikker med profesjonelle fagfolk.

PHYRIS er innlemmet i et selskap (Dr. Grandel), som har lang erfaring og dyp kunnskap innen hudpleie siden et halvt århundre allerede.

Du er unik - Phyris også

Alltid "perfect match"med det  intelligente  3-fase  pleie konseptet fra Phyris

Profesjonelle behandlinger


PHYRIS tilbyr en komplett pakke for profesjonell bruk, med eksklusive høy-effektive behandlinger og teknikker utviklet av internasjonale erfarne og godt utdannede eksperter.


Unike behandlinger, massasje teknikker og verktøy for enhver hud skaper uforglemmelige øyeblikk av velvære og beste resultater i profesjonell hudpleie - utelukkende av PHYRIS Skin Care Consept.

Merket er representert med stor suksess i over 52 land over hele verden.

Phyris brukes i noen av de mest eksklusive Salonger & Spa omkring i verden.


Phyris tilbyr et produktutvalg for å beskytte og pleie huden, for å motvirke aldring og å behandle hudproblemer.

Produktene er ikke testet på dyr.

Phyris inneholder naturlige planteekstrakter, vitaminer, fruktsyrer og mineral sporstoffer.


PHYRIS produkter er kun tilgjengelig hos hudterapeuter som kan gi rådgivning for best mulig pleie, og for å sikre at enhver kunde får den opplevelsen de fortjener.Copyright © 2019 Hankon | All rights reserved by Hankon